Det var länge sen nu..

Hej alla läsare!

Visst har ni saknat mig? Haha jag har verkligen märkt det! Någon skrev "/en som älskade din blogg förut men hatar den nu". Jag tappade lusten att blogga lite så jag bestämde mig att vänta i två veckor. Det har varit otroligt skönt men samtidigt har jag velat blogga. Men jag är inte en sån som tar bloggen som ett "jobb". Jag bloggar för min egen skull. Om ni vill läsa den gör ni det men då får ni vara berädda på att ibland bloggar jag fyra gånger om dagen i två veckor sen några dagar kanske jag inte har lust för det. Jag säger inte "Förlåt så mycket för dåligt bloggande". Jag börjar hur som helst blogga på måndag igen.

Jag har precis kommit hem från stallet. Gud så skönt väder det är ute! Vi red dressyr på vägen. Hästarna var pigga och glada och jag hade bara en munkjacka på mig. Imorgon är alla på Oppebyskolan lediga och det är Valborg. Jag ska åka till Amanda och Nadja. Vi ska till majbrasan sen ska vi hem till Amanda och sova där. Hoppas ni får det jättebra imorgon ni oxå.
Kram!


Gliss asia straight


Det är som vilket schampoo som helst. Det blir absolut inte plattare av det!

VÅR


Jeansjacka - Lindex
T-shirt - Modekungen
Armband - Cocoo
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Dinsko


Cheryl Cole - Fight for this love


www.dåliguppdatering.com

Hej! Jag vet att jag har uppdaterat dåligt och tråkigt dom senaste dagarna men det ska det bli ändring på på måndag!

Igår hade vi kemiprov. Det gick halvbra men jag tänker ändå göra om det. Sen åkte jag och Nadja till stan och åt bara för att skolmaten är så underbar. Vi satt på Mc Donalds i typ två timmar och pratade. På kvällen satt vi ute på trappen och studsmattan med filtar och pratade i flera timmar. Tänk om jag inte bytt skola och inte träffat Nadja. Idag gick vi lite på stan oxå och hade parfymkrig på Åhlens, haha!


Satsar på MVG

Hejsan :)
Imorgon är det kemiprov så jag ska plugga hela kvällen! Blir ingen bloggning ikväll alltså tror jag.


Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone


Lite crazy

Jag och Black Flyer

Hittade en bild från 2008 på mig och Busis. Om jag skulle sitta på honom skulle mina fötter vara en dm från marken. Vad kan jag ha vägt.. 47kg? Undrar hur lång jag var.


Sean Kingston & M.I.A


Kingston

Come around


Jag dör, jag är död, jag dog?

Hej!

Hahaha, vet ni vad som har hänt idag? Klart ni inte vet men nu ska ni få reda på det. Spännande va? På ansvarslärartiden delar vi upp vår klass på två. I Nadjas grupp finns nästan alla killar från vår klass. Och hon skulle iväg nån stans och då glömde hon sin mobil i klassrummet. Det visade sig typ Ludde och Sandor läst hennes sms högt. Haha gud vad arg jag blev på dom! Nadja sa "JAG HAR INGET PRIVATLIV LÄNGRE!" haha. Dom läste allt jag skrivit till henne oxå, great!




Hihi, ni får två söta bilder på min Corinne från igår!


Med Corinne!

Hej!

Efter skolan cyklade jag och Corinne från Arnö till Örstigsnäs och hämtade mina saker sen cyklade vi tillbaks och tog bussen till henne för jag ska sova här! :D Längesen var det.






Corinne tog min kamera!


Härligt väder!

Hej mina trogna små bloggläsare.
Gud va fint väder det var idag! Jag skjutsade Nadja på cykeln hem till henne sen gick vi till bussen och var på stan ganska länge. Jag gick i bara kofta! Jätteskönt. Vi satt inne på Mc Donalds typ en timme och det var jättevarmt. Vi kollade på lite kläder och hon köpte örhängen. Sen cyklade jag hem i det fina vädret. Hääärligt. Nu ska jag sova så vi hörs imorgon. 
Kram 


Back on track

Usch, jag måste vara världens sämsta bloggerska. Nja, men jag har inte bloggat på två dagar. Lite tråkigt för er. Hoppas ni överlevt utan mig ;)

I lördags åkte ju jag till stan och mötte upp Hanni! Vi åt på Helmans och kollade på filmen Klara. Den var jättebra, lite larvig ibland bara. Men det är absolut en film dom i min ålder borde se. Den handlar inte bara om hästar. På kvällen såg vi en lite konstig skräckfilm som heter Housebound. Rekommenderar den inte. Vissa kanske tycker den är bra. Sen såg vi Mamma Mia! Igår tog vi massor med bilder ute för det var jättefint väder. Dom ska ni få se nu.






Haha, jag dör






Haha, håller på att ramla ner!








Hahaha, vi var bara tvungna att ta en sån här bild som alla tog förra året.


Jag ska bli FBI-agent när jag blir stor


Hannahsötnos






Bring it with attitude


Lady Sovereign - Love me or hates me Haha, är det någon som kommer ihåg den?


Ny foundation

Först var det bara så att jag inte hittade min foundation jag brukar ha men sen ville jag verkligen testa någon ny så jag tog en som jag kände igen från många andra bloggar. Hoppas den är så bra som dom säger nu då :)




Grattis pappa!

God morgon! Vi kom hem senare än jag trodde igår. Så jag kunde faktiskt inte blogga.

Nu har jag gått upp tidigt bara för att börja vänja mig eftersom det är skola på måndag! Och för att hinna med ett par inlägg innan jag åker till stan och möter upp Hannah vid två. Fast jag tror jag kan blogga hos henne oxå :)

Igår var vi då i Uppsala och köpte presenter åt my dear pappa som fyller år idag! Det var tydligen Mangafestival idag och vi såg massor med utklädda människor i galet hår och färgglada kläder.


Haha, crazy








Jättedåliga bilder från mammas iphone eftersom jag glömde kameran i bilen

UPPSALA

Hej alla bloggläsare. Jag har fått fler läsare på senaste tiden, det är jättekul!

Jag har precis fixat sminket och håret. Ska byta om och sen ska vi åka till Uppsala och träffa pappa som jobbar där. Han fyller år imorgon men då är jag med Hannah så vi gör nåt idag istället. Jag tar med systemkameran idag och den är laddad! Vi hörs ikväll!


Bella & Tyra show om två!


Jag måste bara säga att veckans gäst är riktigt snygg!


David Sides




tjugohundraåtta


Usher - Love in this club


JAG HAR BESTÄMT MIG


Inte förr än i sommar :D Bra va?


Tråkigt väder

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Jag red Mulle som var riktigt jobbig idag. Han ville inte alls göra som jag ville. Det var roligt ändå. Vi red ut och jag hade bara en tjocktröja på mig. Usch vad kallt det var! Det blåste kallt och var grått och tråkigt. Kameran var urladdad så inga nya bilder.

Ska kolla på biotider nu! Imorgon ska jag försöka övertala min syster att åka med mig till stan.


Världens sötaste bild på Hannah och Bus :)


GOOOOOOOOODNIGHT

Imorgon ska jag rida klockan tre istället för sex. Hoppas dom andra tjejerna har fått reda på det. Ska ta med kameran imorgon så hoppas det är fint väder. Nu ska jag sova!


SJÖÖÖÖÖÖÖÖIIIS

Vet ni? Gud vad jag längtar till veckan jag ska till Sjöstjärnans Ridläger igen. Tredje gången iår! Och iår blir vi värsta gänget haha ;) Pratade med Julia jättelänge om Sjöis igår och pratar med söta Hanna nu. En sommar utan Sjöis skulle kännas tomt. Jag längtar så galet mycket till sommaren över huvud taget. Håller ni inte med mig? Typ 25 grader och strålande sol.






Haha den läskiga jordkällaren vi går till på spökkvällen när Rosie berättat massa spökhistorier om ridlägret. Bland annat om en tjej som blev instäng i jordkällaren och försökte komma ut men dog? Haha, dom har skrapat på innerväggen med en nyckel eller nåt för dom har sagt att hon försökte komma ut med naglarna.. mystiskt ;)


Förra året =)



















Hittar ni mig? ;) Vänster.




Jag saknar mitt långa tjocka hår! Ska inte platta det mycket alls i sommar.


Rykten, skitsnack och hat - det är Nyköpings vardagsprat


Aja, ni får väl förbli okända för mig. Typiskt Nyköpingsbor. Inga bloggare i Nyköping får många kommentarer eftersom det är flest från Nyköping som läser. Till och med om dom har över 100 läsare. Och då tänker jag på personer i min ålder. Såg precis att en av mina kontakter på msn heter "Rykten, skitsnack och hat, det är Nyköpings vardagsprat". Det är så sant. Iallafall i min ålder. 13-15 åringar. Vi älskar att prata skit. Jag tycker det är patetiskt. Undrar hur allt började? Kanske när det var inne att vara så fjortis det bara går och alla tävlade om status. Det finns några kända namn här i Nyköping, iallafall bland 97orna och 96orna. Jag väljer att inte prata om dom för jag tycker det bara är pinsamt. Vill dom som pratar skit att man ska veta att dom går runt och tänker på dom här personerna med "status"? Precis som om dom är kändisar eller nåt. Visst, man kan prata om andra. Men inte sprida rykten och prata illa.




Åh, älskade Nyköping..

Somrigt


Linne - Ginatricot
Kjol - www.Nelly.com
Skor - Dinsko
Halsband - Cocoo


Jag är alltid så snäll mot mina läsare..


Nej, shortsen är inte från Modekungen.se. Jag kollade själv och hittade dom inte så jag letade runt på sidorna jag brukar kolla på kläder på. Dom är från Topshop! Jag kan vara lite virrig ibland haha. 
Ni får se en till av mina önskeoutfits imorgon. 

Nu ska jag sova så godnatt!


Bättre tankar om filmen Klara

Jag och Hannah ska ju kolla på Klara på lördag sen ska jag sova hos henne. Det ska bli jätteroligt och det var jättelängesen vi gjorde någonting. I början kändes det som om filmen skulle vara jättetöntig men jag tror faktiskt den är rätt bra efter att ha kollat på några klipp, bilder och texter om filmen.










Igårkväll..

..blev det mycket skratt! Nadja och Amanda kom typ halv sju med extrasäng, film och helt galet mycket godis. På natten låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade så jag fick ont i magen haha. 


Nadja the explorer & CO


Hahaha, så söta!






Jackson sprang iväg och vi hittade honom i vattnet


Haha, Nadja


Hahaha, jag dör. Nadja ramlade :D


Nadja utforskaren



tudalu.


Svensk musik för en gångs skull

Jag lyssnar aldrig på svensk musik, men jag kan inte låta bli några låtar..


Veronica Maggio - 17 år




Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller




Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen


Nadja och min lärjunge..

heter Ida och är Nadjas lillasyster! Hon börjar vara som oss och använda våra vackra ord. Jag är så stolt över henne!

 
Är hon inte vacker..?

Haha, förlåååt!

Ingen film idag! Allt går rent ut sagt åt h*****e. Jag har bränt mig på plattången så hela handen är röd! Sen tappar jag löshåret på marken, börjar skratta, säger fel, nån ringer.. jag får damp. Ni får den imorgon okej? Jag lovar!


Video på G!

Hade glömt att jag skulle göra en film om hur man lockar håret med en plattång. Men det var precis en läsare som frågade. Så jag ska göra en nu. Titta in snart igen!




in lovisastyle

Godmorgon.

Ikväll kommer Nadja och Amanda hit och då blir det galet! Vi ska se på Pojken i randig pyjamas och ta en massa crazy bilder. Om ett litet tag ska jag toppa mitt löshår för det är inte sådär jättevackert där. Men nu ska jag äta frukost så vi hörs senare. Tudalu


Amandipandi


Haha, Nadja


Foxylocks extensions

Hej på er. Hoppas ni har en trevlig kväll!

Jag har sökt på tips på löshår. Hittade en sida som heter www.foxylocksextensions.com. Där kan man köpa clip on set som väger hela 160 gram! I vanliga fall väger dom typ max 120? På youtube fanns det otroligt många filmer som tjejer gjort. Dom pratar och tipsar om den här sidan med världens största smile! Det ska tydligen vara jättebra. Om jag ska köpa löshår igen köper jag absolut därifrån.




Träna!

Nja, men jag har tänkt att jag ska göra 50 sit ups och stretcha varje dag. Jag vill vara vig!


Min kompis Ellen.


Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again


Lösögonfransar och löshår


Om det ser ut som om lite av håret (ditt egna hår) är avklippt när man har löshåret i kan man ta den hårdelen som syns av ens eget hår och sätta det med en hårnål bakom örat. Jättesmart! Då slipper man hålla på fixa med håret hela tiden.

Det kan vara svårt att få lösögonfransbiten att sitta precis vid dina egna fransar. Då blir det ibland en ful rand mellan sina egna och lösögonfransarna. Jättefult. Innan du sätter dit lösögonfransarna kan du ta kajal eller eyeliner över ögat, så nära dina egna fransar du bara kan. Då ser lösögonfransarna mycket mer äkta ut!


nadja innvarderar

hej alla masjkorn! nu är det så här att nadja hemsöker. just nu sitter jag och pratar med sparven klara om livet x) nu ska hon få se när jag bygger ihop min torbjörn. får hoppas att han inte blir missbildad x)

nu ska jag skriva lite om min sparv..

klara sandberg, är nästan den enda jag kan lita på. jag lärde känna henne några veckor efter att hon började i våran klass. hon har precis samma sjuka humor som jag vilket är ganska bra. annars hade hon nog trott att jag var cpstörd. fast det är jag ju? klara är underbar, hon är aldrig sur eller arg på någon. om inte någon har damp på henne för då blir hon lite små angry. men om det inte finns någon anledning så är hon alltid som en solstråle.
JAG ÄLSKAR DIG




bild i repris, men jag vet att alla klara's stalkers älskar den :)

Sommarkläder






Det var faktiskt bara lite kallt! Visst ser jag ganska brun ut? ;)


Me love - Sean Kingston




På G

Hej!

Igår var jag hos farmor och farfar all day long så det vart ingen blogg för min del.

Jag håller på och fixar mig, ska ta några fina bilder hade jag tänkt som ni får se sen! Har fått lite inspiration på frisyrer. Tänkte en inbakad fläta i luggen som fortsätter ner mot nacken och håret på en sida. Låter det bra? Ska testa lite!

Annars pratar jag med Nadja och har bestämt med Hannah att vi ska se Klara på lördag sen sova hos henne! Nästan bestämt iallafall. Sen ska jag försöka få tag i Corinneälskling.


Svar till ännu en anonym läsare

Synd att ni vill vara anonyma. Varför vill man det?


Jag köpte två marsvin för några år sedan. Dolly och Belle döpte jag dom till. Men Belle var inte rolig alls. Hon var väldigt skygg. Så jag sålde henne. Men då blev Dolly ensam så jag köpte en unge. Teddy fick han heta. Haha, då fick dom ungar! Fast han var så liten själv. Tre stycken blev det. Jag sålde dom två små killarna för att det inte skulle bli ännu fler haha. Så då var det Vide, Teddy och Dolly! Dolly dog. Sen tröttnade jag lite och hann inte med dom så jag sålde dom. Men jag hade marsvin flera år. Dom är så otroligt roliga för dom har verkligen personligheter och tycker om en! När man kommer ställer dom sig på två ben mot gallret och piper. Haha, hur gulliga som helst!













Hahaha, jag döööör. Den här gjorde jag när jag var liiiiiiten! Söt va?






naww..

The boy in the striped pyjamas

Hejsan älskade bloggläsare! Jag skulle så galet gärna vilja veta vilka ni är? Tycker ni ska börja kommentera mer och skriva era namn oxå för då blir jag riktigt glad! Såg ni hur fint min lilla Amanda skrev förut? Hon, jag och Nadja ska ju som sagt sova här på .. måndag skulle jag tro? Vi vill se The boy in the striped pyjamas. Jag har sett den en gång och gud vad den är bra. Fast den är så otroligt hemsk och sorglig oxå.


Tycker absolut ni ska se den filmen, jag grät.


klara katarina sandberg'

klara katarina sandberg.

jag har kännt dig i ett år nu snart blir det va?
vi har bråkat väldigt mycket.
och det har vart sjukt tråkigt.
för hela den tiden ,saknade jag dig på något sätt.
men jag ville inte låta dig trycka ner mig. så det blev som det blev.
men jag är underbar't glad att det har löst sig.
för du är en superfin vän.
det är sorgligt att jag bara har vart med dig en gång hemma ,
men det ska vi rätta till ,right?
och på måndag stormar jag sitt hus tillsammans med nadja, i hope.
och då blir det roligt.
klara du ska veta vad du betytt för mig, ingenting ska komma mellan oss så igen.
jag litar värkligen på dig till 110% och känner att jag kan berätta allt för dig.
hoppas bara att du litar på mig oxå,även fast vi haft lite småroliga saker,förlåter du mig och nadja va?
du måste hålla med om att det oftast är kul? 
jag är i alla fall lycklig, för jag har en klara katarina sandberg.
en klara som jag älskar rakt igenom.
och som jag hoppas älskar mig oxå.
jag vill dela resten av mitt liv med dig bästa vän, jag vill ha dig vid min sida genom vårt och torrt.
jag vill gråta och skratta med dig, springa och krypa ,leva mitt liv med dig.
sårar någon dig, sårar den mig oxå ska dom veta.
och alla sjuka nior klarar vi oss förbi,
för vi är så sjukt bäst tillsammans, du jag och nadja, hand i hand livet ut.
jag hoppas du kommer finnas där när jag behöver dig, för jag kommer finnas där för dig.

//din amanda rådstam.




Bella & Tyra show!

Nu ska jag se Bella & Tyra show! Lovelovelove..


Med inpackning i håret!

Ohyes. Pratar med Amanda oxå. Kanske ska visa er hur man lockar håret med en plattång imorgon?
 På film alltså. Flera har som sagt frågat hur man gör.


De här använde jag nyss..


har läst lite om den här och många säger att den är bra och att håret verkligen blir plattare.
Kanske ska testa? Någon som använt den?


Påskris












Klart!






Hittade mina läppbalsam ja fick nån gång, haha söta va?


och bilder på mina marsvin jag hade.

God morgon

Nu är det looooooov! Vad ska ni göra? Amanda och Nadja ska sova här och vi ska se på film, Hannah och jag ska gå på bio, Träffa Felicia och Corinne? va med älskade Petra och träffa söta Matilda! Ska säkert åka nånstans med min family fresch oxå.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Men jag måste städa mitt rum! Det ser hemskt ut. Ska ta bilder på hur det blev sen. Ska fota lite ute sen oxå. Tvätta håret och öppna nya inpackningen.


Haha, jag hittade en otroligt snyggis bild på Corinne från Felicias blogg.
Bara för att göra inlägget lite roligare!


Designad bikini av moi!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! 
Jag vill sååå gärna ha en vit snygg bikini!
Man ser brun ut i vitt. Jag tror inte att
min vinner precis men det var lite roligt
att göra den!


Paow's nya hår!


Det är så galet fint! Lovelovelove. Fast jag tror att det är obehagligt att typ sova och allt i löshår?


Underbart vacker låt


Första gången jag lyssnade på den här låten var när jag såg filmen Therese Johansson Rojos
 kompisar gjort till minne av henne. Gud vad jag grät! Den är så underbart fin.


Gaaangztaa!


Haha, ni vet ju alla att jag igentligen är en!




Så lika.. ;)


1 April!

Hej hörrni. Ingen bild på mig eller något annat idag. Hade tänkt ta massa fina bilder för det var så fint väder och hade fixat mig och tagit fram kamerastativet för jag skulle ta massa fina utebilder men ACK! (mitt nya ord). Mamma har med sig kameran.

Idag är det första april. OM jag blev lurad. Haha, jag säger bara jag haaatar Amanda och Nadja! När vi gick i korridoren efter första lektionen:
Amanda - Alltså, Conny är så tråkig.
Nadja - Ja jag skulle bli ganska förvånad om han sprang runt helt galet och skrattade som vi gör hela tiden.
Klara - Haha, han är så spännande!
Amanda - Alltså jag vet inte om jag är kär i honom längre. Nadja frågade om vi skulle gifta oss snart igår.
Klara - Som i Eva & Adam!
Amanda - Alltså jag vill göra slut med honom..
Klara - Va?!
Nadja - Gör det då..
Amanda - Hurdå? Jag vågar inte gå fram till honom.
Nadja - Säg det på sms.


Haha, Amanda skrev smset och jag ba jaaaaaha? Sen när vi skulle hämta böckerna blev det ännu mer knas.

Amanda - Alltså, jag tror jag gillar Didrik .. jättemycket.
Klara&Nadja - Amanda du var nyss tillsammans med Conny?
Amanda - Jag vet. Men det bara är så.

Sen gick jag och pratade med Nadja när Amanda inte var där ba hon är ju helt störd i huvudet? Stackars Conny.. blablabla. Sen gick Amanda fram till Didrik och ba jag måste prata med dig. Sen gick dom iväg nån stans. Jag tyckte verkligen att Amanda var helt störd. Sen kom Amanda och Didrik fram till mig och Nadja och så började alla skratta. Jag ba vaaa? Sen visade det sig att dom lurat mig hela dagen och pratat ihop sig med jättemånga om att dom ska göra så. Haha, gud vad pinsamt! Hon hade ignorerat Conny hela dagen och låtsas inte våga gå förbi honom och allt. Gud vad sur och shockad jag blev!


RSS 2.0