Istoppad tröja


T-shirt - Tshirtstore
Shorts - Modekungen.se
Skor - Friis & Co
Armband - Cocoo


Crazy Lady Gaga..


Annorlunda sätt att skriva om dagen

Fyra dåliga saker med onsdagen den 31 mars 2010

- Jag och Nadja blev omringade av våra ääälskade boys från 8b.
- Alla störande uteliggartjejer som glor och pratar skit.
- Vi missade bussen när vi skulle hem.
- Jag missade bussen från Arnö för att jag inte visste hur man låste cykeln.

Fyra bra saker med onsdagen den 31 mars 2010

- Dansen var inställd så vi slutade tio i ett!
- Mina underbara vänner.
- Jag förstod inte en liten del från matteprovet. Hahah, här blev det lite fel!
- Jag har hittat nåt som gör att mina skor blir vitare! Ska fixa det nu så får ni se hur det blev sen.


sur.

Desperate Housewives är inställt fick jag reda på nu.


Dåligt med uppdatering

Som ni märker blir det lite mindre bloggande från mitt håll eftersom min dator är broken.
Men jag gör så gott jag kan! Nu ska jag se på Desperate Housewives! Ha det bäst.


Never underestimate a housewife


36 40 37

På engelskalektionen igår skulle vi berätta vad vi gjort i helgen. Såhär sa Nadja:
I've been sleeping with Amanda, but she fell asleep so I had to entertain myself.
*Skratt* Vaa? Vaad? OJ, NOOOOOOOOOOOOOOOO!

Haha, sötnos!


Jag älskar min klass!

Jag tyckte bara ni skulle veta det. Gud vad glad man blir när det är fint väder ute. Idag var SO'n inställd så vi gick hem till Sandor och bort till Ica utan tjocka, fula och gamla vinterjackor! Tyvärr var det inte såå smart efter som alla killar kastade snöbollar. Nu har man iallafall lite hopp om sommaren.
Fastnar inte sådär superbra på bild idag känner ja.

New stuff


Jacka - Gina Tricot
Tunika - Gina Tricot
Strumpbyxor - Åhlens


Paket!

Idag har jag fått min Twilighttröja!





Haha, den ska jag ha imorgon i skolan. Hot, hot, hot.


Ny underbar vecka

Haha, jag är så positiv. Har precis kommit hem från Nadja. Vi har haft videosamtal på msn med en massa roliga människor och bakat lite. Första lektionen idag gick jag helt vilse, sen hittade jag till slut till klassrummet. Vi skulle tydligen till mattesalen direkt och göra komunprov. Så vi satt där hela klassådstiden och mattetiden. Typ två timmar? Och jag blev klar efter 20 minuter, gud så kul! På kemilektionen skulle vi koka rödkål och hålla på i snygga förkläden och glasögon. Annars har det väl inte hänt så mycket förutom att jag, Amanda och Nadja sprang runt helt crazy i skolan och alla tyckte vi var helt störda i huvudet.

Black eyes peas - Where is the love


Go' kväll..

Jag pratar med några av mina underbara vänner på msn. Lovisa ska baka så jag passade på att ta hennes dator! Ska snart lägga fram kläder och fixa med skolböckerna tills imorgon som jag gör varje kväll. Ska ha den nya vita tröjan och jackan från Gina jag är helt kär i! Någon mejlade och frågade om jag kan berätta hur man lockar håret med en plattång men det är faktiskt väldigt svårt att förklara. Lina frågade i skolan och hon fattade ingenting när jag försökte berätta så jag tänkte visa er nån gång i veckan hur man gör på film! Tror inte jag bloggar mer ikväll. Ha det bäst och sov gott!


Frågor & svar




Haha, jo det är sant :) Jag började spela gitarr i typ november? Går inga lektioner eller något utan pappa är duktig och visar när jag vill ha hjälp. Annars kan man leta runt på youtube efter lektioner till olika låtar. Tycker det är superroligt!


Ledsen att göra dig besviken men jag var så klantig att jag tog bort alla mina gamla inlägg precis innan jag började blogga igen och där hade jag ju länken. Letade runt ett tag på google men hittade inte samma sida igen tyvärr.


[email protected] :) Jag kan göra den så fort jag har tid och du har addat min msn och berättat hur den ska se ut.


Nadja är inte världens bästa på att blogga (haha, förlåt) men för mig är det ändå intressant att läsa hennes blogg eftersom hon är en av mina bästa vänner.


Jag har klippt snelugg! Och den börjar ovanför ögonbrynen men jag drar alltid undan den eftersom det är jobbigt att ha håret i ögonen. Ångrar faktiskt att jag klippte lugg och så pass mycket uppklippt för jag har börjat tycka att det är riktigt snyggt att ha så att allt hår är lika långt.


Har nog sagt det förut men www.hairextensions.se :)


Jag kopierade den från en annan sida precis som Foki gjort ;)


resultatet!

Nu har jag varit otroligt duktig tycker jag. Förhoppningsvis kommer det fortsätta se ut såhär i min byrå men det är tyvärr inte så troligt eftersom jag är så slarvig! Men just nu är det fint.











Jag tänkte visa kamerastativet mamma tog med från mormor och morfars lägenhet. Det var morfars så det är ganska gammalt men det funkar jättebra ändå! Jättesmart om man ska ta en bild på dagens klädsel!


Söndag = Fixa med sig själv-dag

Så sant. På söndagar fixar jag med mina saker och mig själv! Har precis duschat och använt hårinpackning. Har slutat med att föna håret efter som håret blir så pass slitet av det. Så det får torka av sig själv, sen ska jag platta det så det inte ser helt galet ut imorgon. Just nu håller jag på med min byrå för det måste städas! Det ser heeeeelt crazy ut i den och man kan inte ens stänga lådorna, haha. Resultatet får ni se om en stund.


Jag lägger alla mina kläder på sängen sen fyller jag på lådorna.


Jag kan absolut inte städa och fixa utan musik!


Filmtips!








Båda filmerna har jag sett tusen gånger men tröttnar aldrig. Älskar dom!

EARTH HOUR!

Hoppas ni har en supermysig kväll! Har ni släckt?


Erik Saade och Pauline






Bella & Tyra show

Har precis sett det senaste avsnittet av Bella & Tyra show! Det är faktiskt riktigt underhållande så jag tycker verkligen att ni som inte sett det borde kolla på det!


Hemma från Norrköping

Hejsan! Nu har vi kommit hem från Norrköping. Jag och Lovisa har gått på stan hela dagen. Erik Saade och Pauline var där och sjöng så jag filmade dom! Det får ni se sen oxå.


Lösögonfransar från Åhlens 60:-


Tunika från Gina Tricot 149:-


Nylonjacka, Gina 299:-


Videosamtal på G

Nu sitter jag och pratar med Julia, Amanda, Amanda och Nadja på msn! Dom sjunger på nån lejonkungenlåt och jag smygfotar dom moahaha fast det vet dom inte :D


Hiss&diss



Jag älskar Fokis stil! Den är orginell, rolig och snygg. Och allt blir ännu
bättre med hennes fina utséende och hennes otroligt långa tjocka hår!


Maria Montazami måste jag såklart hissa! Hon är alltid rolig och verkar
vara så snäll hela tiden. Finns det någon som har något emot henne?



Det tråkiga fula vädret är jag så galet trött på nu. Slask och gammal
grå snö längs vägarna. Gud, vad man längtar efter grönt fräscht gräs och sol nu!


Leopardmönstrade kläder måste vara det fulaste som finns kom jag
på när jag såg det förra avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Päivi Hacker
och den andra tanten som hade den där festen hade världens fulaste kläder
på sig! Leopardmönster överallt. Det ser bara trashigt ut.
Men en t-shirt med nån snygg nyans leopardmönster är fint.


SATC

Här är trailern till Sex and the city 2! Gud vad jag längtar tills den kommer!


spola till 0.25 :)


Right now..

Pratar jag med Amanda och Nadja på msn! Nej föressten för dom är och äter nu.




lala

Idag ska jag blogga ordentligt, jag lovar :) Men det är rätt svårt när jag inte har min dator! Där har jag alla typsnitt, penslar, photoshop, bilder och allt. Men Lovisa är i Stockholm så jag har hennes nu. Om en stund får ni dagens outfit och ikväll blir det önskeoutfit och lite annat.

Idag kom Sebastian, våran svenskalärare in på läslusten vi har på morgonen med våran klassföreståndare. Tydligen skulle vi kolla på uppdrag granskning och diskutera det på svenska och SOlektionen med 8b. Vi skulle sitta kille och tjej och skriva och prata, alltså en från åttan och en från vår klass. Men jag hade ju redan sett det som ni vet sen förra inlägget så det var lite tråkigt. Men det gjorde inte så mycket. Ni som inte kollat på det borde se det för det är riktigt intressant. Ni har säkert hört och sett på tv om flickan som blev våldtagen? Det är så hemskt att det är riktigt jobbigt att se. Ni har länken i förra inlägget som sagt! Sista timmen satt söta Julia med på våran kemilektion och vi skrev mycket roliga saker på bänken, moahaha. Jag tror Nadja blev lite crazybanana :D Fast jag blev lite sur på Nadja och Amanda som säger massa knäppa saker till personer när inte jag är med! Fast jag älskar er ändå. Igentligen skulle jag, Corinne och Felicia göra nåt idag men Corinne kunde inte av nån anledning. Så jag ska vara hemma idag. Så mycket bloggning till er!


Jag blir så trött

http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning
Hejdå, ingen mer blogging idag. Superkul!


stallet

Hej kära bloggläsare. Har precis kommit hem från stallet och vi har hoppat idag. Gick superbra! Idag hade vi en otroligt skön dag i skolan men oxå en väldigt jobbig. På svenskan skrev vi bara berättelsen klart, på spanskan kollade vi på film och sen hade vi SO, slöjd, bild och på engelskan kollade vi på Simpsons i aulan. Sen tog jag, Corinne, Henrietta och Thérese bussen till stan.


Andra aveyn i mitt hjääärta..

Jag älskar Andra avenyn! Och det börjar om 20 minuter och jag har en del saker att göra innan såååå godnatt och sov gott!




Ginas modeller..

Många gillar inte att det är en ny modell för Gina Tricot men man är så trött på den där Pernille eller vad hon heter. Roligt med nytt tycker jag. Sen tycker jag att den nya modellen är mycket finare.





drama på mcdonald's

Hej igen. På dansen lärde vi oss slutet av den andra dansen, knasig mening det blev. Med andra ord slutet av låten Work som ni fått höra tidigare på bloggen. Så nästa gång ska vi väl börja på den nya! Jag och Nadja gick alltså på stan och åt på donken. Haha, vi såg många otroligt snygga människor *host!* Jag satt i halsen när jag skrattade och hostade och skrattade så ja kunde inte andas. Och nej, det var inte så att vi såg helt oskydiga fula människor som vi skrattade åt. Jag har faktiskt tagit bilder på mig men det funkar inte att lägga in dom på den här datorn så jag ska testa med den andra. Talk to you latero!

Ansvarslärartid

Hej! Just nu sitter vi i datorsalen och vi har ansvarslärartid. Efter den här lektionen har vi lunch, spanska och sen har vi dans! Efter det ska jag och Nadja till stan. För övrigt beställde jag den där tröjan från www.twilightfan.se. Hoppas den kommer snaaaart för jag älskar verkligen tröjan. Blir lite mindre bloggande nu eftersom min dators tangentbord inte fungerar. Men jag ska blogga rätt så mycket när jag kommer hem. Puss&kram!


Svenska Hollywoodfruar

.. kollar jag just nu på med mamma. Jag fotade vatten och min syster och jag tog kort på oss men jag kunde inte ladda upp dom på datorn för Lovisa behövde den att plugga på. Så ni får se dom imorgon! Nu ska jag upp igen och kolla klart och måla på naglarna haha. Godnatt!


ooh, that you only meant well?


Ut med vinterkläder och in med vårkläder!

 
Jag orkade inte med Uggs och vinterjacka så det blev Converse och skinnjacka!
Tyvärr försvann solen precis när jag skulle ta bilder..

Skor - Intersport
Strumpbyxor - Åhlens
Tröja - Modekungen

Jacka - Köpt på Fårö, vet inte var
Halsduk - Åhlens
Vantar - Åhlens


Here comes the sun, nananana

Hej. Idag vaknade jag och var glad och pigg för det var världens finaste sol ute! Det var faktiskt riktigt varmt ett tag. Hände inget speciellt idag annars. Jo föressten, vi har ju besöksvecka nu så min pappa kom sista lektionen och satt och hjälpte mig och Nadja.




Det här med långt hår..

Vissa säger att man bara ska toppa sig ofta för att håret inte växer för att det är slitet. Det är absolut inte sant. Håret växer hela tiden vad man än gör med det. Det är ju inte precis så att håret som växer har nån slags kontakt med topparna. Och om man toppar jätteofta hinner det ju inte växa ut? Sen är det ju så att olika hår växer olika fort. Jag skulle vilja ha riktigt långt hår men jag plattar det ju varje dag så då sliter man lite grann på topparna varje dag. I sommar ska jag inte platta så mycket och nu ska jag vara mer noga med värmeskydd till håret så får vi se vad som händer. När mitt hår är rätt långt ska jag sluta platta det hela tiden utan kanske bara en gång i veckan så växer det på och blir riktigt långt. Min mamma hade jättelångt fint hår när hon var liten och våra hår är så lika så varför skulle inte jag kunna få det? Och på dom bilderna på henne är hennes hår långt tjockt och bara lite vågigt. Vi har ju så pass tjockt tungt hår så det tyngs ju ner när det blir långt och det var det jag tänkte på när jag skrev att när det är ganska långt ska jag sluta platta. Mitt hår är ju superlockigt nu för det är ju så kort och jag har tunnat ur det så det är lätt. Åh vad jag vill ha riktigt långt tjockt friskt hår!




pannkakor

Nu har vi tränat lite på våran dans så vi är myyycket bättre än åttorna i våran kultur & skapande klass nu, moahaha. Dom är alltid så dryga så nu kan dom inte säga nåt. Vi har stekt pannkakor. Dom blev lyckade för en gångs skull.


Toploader - Dancing in the moonlight feat. Nadja sparv


Dagens lunch á la Nadja & Klara

FJORTIS?

ÄR DU EN FJORTIS?
Fester: 
[ ] jag blir full på folköl
[ ] jag har sex med flera
[ ] jag röker
summa: 0

Självbild:
[x] jag försöker vara normal
[ ] jag är yngre än sexton och äldre än tretton
[ ] jag tror att jag är tjugo
[ ] jag blir kallad för fjortis fast jag själv inte är det
summa: 1

Beteende:
[ ] jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster
[ ] jag bor på PA, lunar, apberget eller liknande hemsida
[ ] msn är så mycket bättre än att prata IRL
[x] jag är så hetero man kan vara
[ ] men har hånglat med samma kön för att det var kul
[ ] jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning
[ ] jag kramar istället för att säga hej
[ ] jag kindpussar folk
[ ] jag skriver jah istället för jag och använder annat lunarspråk
[x] jag lyssnar på radio
[ ] jag lever för mina vänner
[ ] skolan är inte viktig
[ ] jag läser aldrig frivilligt
[ ] jag vet inte vad växthuseffekten är
[x] jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[ ] ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tvserier på kvällen
summa: 3

Kläder och stil: jag har/bär
[x] en I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[ ] foundation på läpparna
[ ] sveamössa
[ ] plagg som det står SSS på fast jag inte seglar
[ ] lånade kläder dagligen
[ ] en henry loyd jacka
[x] stora glasögon
[ ] fakeväska
[ ] jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt
summa: 2

ta summan av allt gånger tre:
Så många procent är du fjortis: 18% haha, patetiskt litet test.

Macbook

Godmorgon alla läsare. Igår såg jag och Nadja alltså på Wrong turn 2 och den var galet äcklig fast den var bra. Igår precis när vi skulle sätta på filmen slutade min lilla laptop tangentbord att fungera, mystiskt. Så nu ska den väl in på lagning. Men jag kan blogga på vår Macbook som jag sitter vid nu tills dess, bra väl? Idag ska vi bara sitta hemma i myskläder och sen ska vi laga mat.

nadja in tha building

Hej allihopa. Hoppas ni har en mysig kväll! Jusst precis fick Nadja ett ryck och kastade sig över chipspåsen. Mamma och pappa har precis kommit hem från tha videobutik, dem hyrde Wrong turn 2. Den verkar vara galet äcklig men vi överlever nog.






Hahaha, Nadja hjärta colaflaskan. Dom ska mysa inatt!


Team Edward (except when Jacob is shirtless)





Haha den här måste jag ha! Lovelovelove! Fast hjärtat borde vara rött eller rosa..
www.twilightfan.se

japanese boy


Lovisa spelar musik otroligt högt nere. Just nu lyssnar hon på den här.
Sahara hotnights - Japanese boy


KLARA



Pia Hagmar har skrivit flera böcker som heter Klara. Jag har alla! Gud vad jag läste dom här förut. När det stod att en film skulle komma blev jag jätteglad. Men nu har jag sett trailern. Det är inte samma handling alls? Skådespelaren är så sjukt dålig. Det här verkar vara världens töntigaste film. Hon ba jag vill tävla och jag vill rida! Vill du hjälpa mig? Alltså böckerna är riktigt bra och så kommer den här. Jag dör av skratt. Den är bara så galet pinsam. Jag och Hannah ska iallafall se den på bio snart så får vi se. Förhoppningsvis är det bara trailern som är dålig.

Det här med retuschering..


Haha, riktigt kloka ord där av mig. Nu har ni min åsikt!

Låtarna från dansen

Tänkte att ni skulle lyssna på låtarna vi ska dansa till på skolavslutningen i sommar.




några av mina vänner

Nu ska jag skriva lite om mina vänner för det är dom absolut värda!


Amanda Rådstam är världens gladaste person. Hon är nästan alltid glad, sprallig och busig haha. Oftast när vi går in i klassrummet har hon världens största leende på läpparna och säger "Hej allihopa!". Hon gör mig alltid på bättre humör. Vi bråkar ibland men det löser sig. Amanda kände jag inte innan jag började på Oppebyskolan. Vi blev vänner efter två veckor nåt sånt genom msn. Sen började vi prata och nu håller vi alltid ihop i skolan.


Nadja Järvall är en väldigt unik person som jag alltid skrattar med. Hon säger alltid smarta saker. Hon finns alltid där och stöttar en. Hon vågar säga vad hon tycker och försvarar alltid sina vänner. Nadja har allt som en riktig vän ska ha och jag ser lixom upp till henne och det tror jag väldigt många gör. Man har respekt för Nadja. Jag lärde känna henne precis som Amanda. Det är alltid vi tre och så ska det alltid vara.


Hannah Ahrenberg är en väldigt snäll och rolig person. Vi lärde känna varandra genom stallet och vi rider i samma ridgrupp. Vi träffas en gång i veckan eller när vi ibland sover hos varandra. Kommer du ihåg när vi åkte pulka hos dig och vi skrattade så vi grät?


Corinne Vikstrand är en av mina äldsta vänner som jag tror jag alltid kommer hålla kontakten med. Vi blev vänner när vi var typ fem sex år bara! Vi glider lixom aldrig ifrån varandra. Tänk vad mycket minnen vi har tillsammans. Corinne är en person som man verkligen kan lita på.


Petra Mörne är till vänster och söta Julia har vi till höger! Petra har jag känt lika länge som Corinne. Vi höll ihop som små och har haft så galet roligt ihop. Du är en av dom få personer jag verkligen kan berätta allt för och du lyssnar alltid. Vi har vart vänner riktigt länge och kommer förbli i förhoppningsvis måånga år till.


Izabell Kontosic Stedt var min bästa vän i sexan. Jag, Izabell och Matilda höll ihop på Långsätterskolan. Det var alltid vi tre. Izabell måste vara världens snällaste person. Hon kommer alltid med komplimanger och man blir så glad av henne. Tyvärr glider vi lite ifrån varandra nu när vi går på olika skolor men jag ska ringa henne snart så vi kan ses.


Matilda Lövberg lärde jag känna precis som Izabell. Jag började i en ny klass på Långsätterskolan och vi blev snabbt vänner. Matilda och jag blev nästan vänner på en gång fast vi aldrig ens sett varandra tidigare. Matilda är en person som lyssnar och förstår. Vi gick alltid hand i hand i sexan. Matilda fanns alltid där om jag hade nåt problem eller bara ville prata. Vi gled oxå ifrån varandra när hon började på Borgis.


Evelina Svensson lärde jag känna på Sjöstjärnans ridläger sommaren 2008. Jag hamnade i en stuga där ingen hade med sig en kompis utan vi alla åkte själva till Sjöstjärnan. Då blev jag vän med Ellen, Tilda och Evelina som jag var med hela lägret och som jag åkt med till Sjöstjärnan år 09 och ska åka med iår. När jag tänker på Evelina ser jag framför mig när vi var på Sjöis förra året och hon hade gått och lagt sig och vi trodde hon var borta så vi sprang runt och letade. Sen när vi hittade henne efter en halvtimme låg hon i sin säng och sov! Haha hon är alltid så lugn och cool med sin skånska dialekt. Hon är så rolig att vara med och bara så självklar.


Tilda Andrews är alltid pigg och busig haha! På sjöstjärnan låg hon och jag och skrattade klockan fyra på natten åt absolut ingenting så en tjej gick iväg till ledarna och sa till. Gud va roligt man har med Tilda. På alla bilder jag har på henne skrattar hon. Saknar henne otroligt mycket när jag tänker på hur kul vi har tillsammans.


Ellen Nielsen och jag gick tillsammans på Sjöstjärnan den första timmen där. Vilken tur jag har som träffade henne där. Haha, det kanske lixom var meningen att vi fyra skulle bli vänner? Haha mystiskt. Iallafall.. Ellen och jag är nog ganska lika i sättet. Förutom att hon är galet duktig på att dansa och sjunga vilket jag kan drömma om att bli. Ellen har världens skönaste personlighet och har allt som en vän ska ha.


En bättre bild på Therése Bengtsson hittade jag inte för vi har inte kännt varandra så länge. Jag vet inte när vi blev vänner, oktober kanske? Hon fanns där när jag var osams med Nadja och Amanda och jag pratade alltid med henne om allt jobbigt och hon lyssnade så bra. Tyvärr går det nästan inte att vara så bra vän med dig som vi var då men jag försöker för jag vill.

Nej nu kan jag inte skriva så mycket mer. Jag vet att jag inte skrivit om många men det tar sån tid! Jag lovar att berätta hur mycket jag tycker om er!

FILMTIME!

Lite filmer från min mobil under veckan hade jag tänkt dela med mig av!


Den här filmade Hannah när vi var ute och red igår för det var värsta sjön inne i ridhuset eftersom det smälter nu. Så vi red ut i mörkret med filtar barbacka och skrittade och travade lite. Supermysigt!


Amanda och Conny står och pussas och Didrik, Nadjas stalker kommer och tar min mobil. Hahahaha "run for fuck!".


Min hund kämpar genom snön. Haha själv står jag och biter mig i läppen för att inte börja skratta. Skaadeglädje, moahaha.

saknat mig?

Hej! Känns som jag inte bloggat på år fast det bara gått ett par dagar. Men jag lovar jag har inte hunnit alls! I måndags var jag ju med Nadja och då bloggade jag när jag var där men sen blev det sent och när jag kom hem skulle jag plugga, äta och fixa för nästa dag. På dom andra dagarna vet jag inte vad som hände. På torsdag skulle jag rida och plugga eftersom jag hade spanskaprov. Jag fick VG! Jag har pluggat upp sen jag fick IG förra provet.

Jag idag!







En slängkyss till mina älskade läsare!

@ nadjas place

Hej allihopa! Nadja är nere och äter just nu så jag passade på att blogga lite. Idag har jag skrattat otroligt mycket. Vi sprang omkring och gömde oss medans Amanda var hos sin pojkvän för vi blev nämligen förföljda haha. Efter skolan gick vi då hem till Nadja med Ida. Vi har gjort kärleksmums och dom vart otroligt vackra *host!*. Pappa hämtar mig om en timme nåt sånt och då får ni en liten facelook för jag hann faktiskt ta en sån imorse. Hej så länge! http://www.youtube.com/watch?v=3Vrj3LYcVpw 


om jag måste välja


Ganska svårt där med Kenza och Martina. Dom andra är självklara!


lockar håret

Ja, imorgon tänkte jag ha söta prinsesslockar! Haha, jag kallar dom det. Jag skrev ett mejl till Paow och frågade hur hon stylade sitt hår när hon får så fina lockar som ser naturliga ut. Inget svar än men kanske snart :)


Riktigt snyggt tycker jag. Stora lockar!






typiskt mig


Tips!

Mamma och pappa åkte iväg till Uppsala väldigt tidigt så jag kommer ingen stans idag. Passar på att fixa med mitt rum och mitt hår. Har precis haft hårinpackning i löshåret och mitt hår så det är väldigt mjukt och glansigt nu. Varje gång efter jag tvättat mitt hår sköljer jag kallt vatten i det för det blir utan tvekan glansigare då!


Jag använder dom här och jag rekomenderar dom starkt.


sommarplaner

Gud vad jag längtar till skolavslutningen! Typ veckan innan när man åker och köper vita klänningar. När man kan åka till skolan i t-shirt och shorts. Som vi gör varje sommar ska vi till Gotland och för tredje gången ska jag till Sjöstjärnans Ridläger och Thailand!

Thailandsbilder

Utsikt från hotellet

Marknad

Stranden

Samuel på hotellet

Hotellet någon kväll

Hit åkte vi båt och snorklade

Tuk-tuk :D

Gotland

Rauk

Stugan på Fårö

Visby

Fårö

Fårö

Färja

Sjöstjärnans ridläger

Där vi skulle bada med hästarna

Andrea, Hanna, Sanna och Clara

Hanna

Åka till hagen

Bada med hästnarna

Sanna och Muskot

Haha, Hanna

Daylight

Mys


textficka


Strumpbyxor från Lindex
T-shirt från Modekungen
Shorts från Modekungen
Nitarmband från Cocoo
Pärlarmband från Chique
Skorna hittade jag på Nelly,
dom heter Lisa nånting


sent inlägg

Hej igen! Vi kom hem precis till melodifestivalen och det ville jag se så jag hann inte importera bilder och blogga då. I Stockholm var det ganska varmt och soligt ett tag, sen började det snöa haha. Jag köpte vita Converse och ett hudfärgat läppstift. Hoppas snön försvinner snabbt så jag kan börja använda mina nya skor snabbt. Är riktigt trött på Uggs. Riktigt kul att Anna vann melodifestivalen tycker jag. Och gud så glad hon blev! Så vi får se vad dom andra länderna tycker om Anna och hennes låt.


Lovisa testar skor.


Dagens lunch


Muuuums, hihi


Vill använda dom nu fast dom lär ju bli förstörda


mot stockholm

Godmorgon! Solen skiner och jag är pigg. Nu ska jag snart åka med mamma och pappa till Stockholm. Bloggar bilder därifrån + en önskeoutfit! Ha en bra dag!


brunetter is tha shit

Jag gillar verkligen att Kissie och Paow färgat håret brunt. Dom passar verkligen i det!


Riktigt snygga kläder. Paow har äntligen slutat med sin fjortisstil.


Herregud, det ser ut som tröjan ska spricka


TWILIGHT!

Som ni kanske vet måste jag vara världens största Twilightfan haha. Läst böckerna hundra gånger och sett filmerna så jag kan replikerna utantill. Läser ibland bloggar om Twilight haha. Twicandy.blogg.se kan ni ju titta in på om ni har lust. Såg precis trailern för Eclipse!



SHE LOVES ROMA*

Min syster har ju varit i Italien en vecka men nu är hon hemma igen. Tog några små bilder på henne tidigare idag.


Älskar ljuset. Tyvärr är blogg.se's bildkvalité extremt dålig.


Jag har bytt stil..

Haha nej. Men jag hittade min keps ja köpte nån gång. Haha snyggt va?






äntligen fredag!

Gud va skönt! Och det har varit en händelserik fredag. På SO'n var vår lärare lite wierd. I slutet skulle alla vara tysta innan vi fick sluta men ingen kunde! Tårarna rann och jag skrattade oavbrutet. Jag bet nästan av mig underläppen för att inte börja skratta. På idrotten vart det lite drama, tårar, kärlek, kramar och ett seriöst samtal med mina älsklingar. Mer än så får ni inte veta.




Hihi, två små söta bilder på Amanda och Nadja


FRÅGOR & SVAR


Anonym: Var har du köpt ditt löshår?
Jag har köpt det på hairextensions.se :)

Sandra: Lyssnar du mycket på Ramones?
Haha nej det gör jag inte. Inget alls faktiskt. En låt har jag hört.
Sheena is a punkrocker. Men jag tycker tröjan är snygg ändå.

Wilma: Kan du göra en design till mig?
Javisst kan jag det ;) Det är bara att fråga! Jag har gjort ganska många designer
nadjassida.blogg.se och amandaradstam.blogg.se är dom senaste.

Anonym: Hur många läsare har du?
Jag har 50-70 läsare om dagen :)




shorts




Strumbyxor - Åhlens
Shorts  och väska - min systers, vet ej tyvärr
Tröja - Ginatricot


detta fält måste fyllas i

Hej! Internet har inte fungerat på aslänge men nu så. Jag gillar torsdagar. Inte så jobbiga lektioner idag. Svenska, engelska, bild, slöjd och spanska. På svenskan håller vi på och skriver eget så det är rätt kul. Ung idag ska vi gå efter och man får skriva en dikt, en berättelse eller vad som helst. Det ska skickas in till nåt där dom läser och kanske trycker i en bok! Jag har börjat på en berättelse om en tjej som måste flytta och byta skola, längre har jag inte kommit haha. Men det blir nog bra! Imorgon är det prov så idag hoppar jag över träningen och pluggar istället. Jag vill ha vg åtminstånde.


Haha, Corinne och Felicia <3






Jag idag :) Haha, inte en normal bild

en liten hälsning

Nu ska jag välja kläder för imorgon. Jag tror det blir jeansshorts och strumpbyxor för det är galet snyggt. Bild på min lilla outfit imorgon.


något sånt..


SNART


TIME FOR HOMEWORK

Jag ska skriva en sammanfattning om en film vi såg om Jesus och plugga lite engelskaglosor.


Min plugghörna.


Min snygga outfit för ikväll. Intersport mysbyxor och en tröja jag köpte i Thailand.


bilder

Kollar igenom datorns bilder. Hittade otroligt mycket bilder på mig. Här får ni några.


Jag och mitt otroligt tjocka hår innan jag klippte det. Bara lite tuperat.


Innan vi skulle sova i stallet.


Haha när jag kom hem från skolavslutningen. Det spöregnade och vi var på vallarna.


Här gick jag nog i tvåan. Kolla mitt långa ljusa hår!
 

Våren 2009? Fula ögonbryn.com

Haha crazy!


Enkelt men snyggt


Till tröjan från Cubus hade jag blåa jeansleggings från Gina!

är det bara jag som tycker om skolan?

Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra dag i skolan, för jag har väl inga vuxna läsare? Min dag har iallafall varit toppen! Jag tycker verkligen om skolan, men läxor är det värsta som finns. Hann knappt göra något alls igår pga läxor som ni märkte. Jag går ju i en profilklass. Fotboll och kultur & skapande. I k&s har vi på hösten slöjd, teater och bild. På våren har vi dans och musik. Vi dansar streetdance och hiphop om det är någon som undrar. Idag på dansen glömde jag och Nadja våra kläder så vi satt och kollade på. Vi hade galet roligt ändå för det är vi bäst på.


Julia och Therése ville inte va me på bild.


Men jag smygfota dom ändå, moahahaha. Nu blir dom arga på mig :D


Hanna hämtade sin hund i bilen efter dansen. Jag blev helt käääär! Sjukt gullig.


PLUGG

Hej alla bloggläsare.
Nu har jag precis gått hem från Arnö till Örstigsnäs. Otroligt kul. Nej men det var faktiskt inte så hemskt för det är jättemysigt väder ute! Vi har extremt mycket läxor den här veckan. Musikläxa, matteläxa, kemiläxa, kemiprov, spanskaglosor, engelskaglosor, svenskaläxa och vi ska skriva en recension om filmen om Jesus vi såg. Kanske inte blir superrolig bloggning för den här veckan men jag gör vad jag kan! Jag hittar inte kamerasladden så kan inte importera några bilder och ja hinner inte det nu heller så. Jag sitter iallafall och pratar med min snyggis Nadja nu. Fast jag får dissa henne nu för jag måste plugga!


shunga jung

GALET TILL 100%





sorry dudes

Hinner inte med bloggen idag riktigt pga läxor. Puss&kram!


våren är på g

Det är 7 grader ute och solen skiner! Jag är trött på stor ful vinterjacka och uggs. Om det är såhär varmt imorgon tar jag skinnjackan och mina vita gympaskor. Min syster är i Rom just nu med sin klass och det är 17 grader. Avundsjuk, avundsjuk, avundsjuk.






Gamla vårbilder.


OCHO DE MARZO

Gud vad jag är bäst på spanska! Nej, tyvärr inte men på utvecklingssamtalet är ett av målen att jag ska ha VG i spanska. Jag har iallafall precis kommit hem från skolan. Fast det blev inte så mycket skola eftersom jag var hos tandläkaren i evigheter. Hann till kemin iallafall. Vi höll på med en massa provrör, eld och syre blablabla. Nadja och Amandra sprang runt på borden och av nåt speciellt vatten fick alla missfärgade kläder och Henrietta fick utslag på armarna. På fredag har vi prov så ja ska plugga massor hade jag tänkt. Tyvärr får ni ingen bild på mig idag för jag hade extremt stor lust att tvätta ansiktet, ta ur löshåret och byta om till myskläder. Men imorgon, ja loooovar :)


dags att fixa inför imorgon

Hej på er, hoppas ni har en mysig kväll! ♥

Nu ska jag ta fram kläder till imorgon och försöka platta mitt hår för det är helt galet. Jag lät det självtorka när jag hade duschat och jag hade det i en knut! Haha det är extremt vackert just nu. Vi hörs imorgon när jag kommit hem från skolan. Och imorgon ska jag till tandläkaren, usch!


Sjööööööööööööööööööööis

Nu har jag bokat om mig! Hanna, Tilda, Evelina och Ellen vet jag har bokat till den här veckan. Gud vad jag längtar till sommaren.




Min nya dator




Fast igentligen är den inte så ny för den är min systers gamla.

ramones


Riktigt galet snyggt. Och Converseskorna går ju att köpa typ överallt som ni kanske redan visste.

Andra chansen

Just nu sitter jag och tittar på Melodifestivalen. Det är bara fel personer som går vidare? Orsa spelmän, några fula rocktjejer och Pernilla Wahlgren? Jag tycker faktiskt Pauline var bra.


klara hjärta hudkrämer


löshåret




Det ser mycket mörkare ut igentligen. Fint va? Jag älskar det! Ni får se det när det sitter i på.. måndag?


new stuff in


Världens skönaste tröja från Cubus


Cubus..


Tunika från Gina Tricot jag köpte på rean 49:-


Peaktröja från Johnells


Lyle and Scott tröja från Brothers


Snyggis t-shirt från Cubus


Tunika från MQ


fem hundra kronor till klasskassan

Nu har Amanda, jag, Therése och Henrietta varit riktigt duktiga och sålt fika på City Gross i några timmar. Det blev rätt mycket pengar, men det hade blivit mer om vi hade fått sålt kaffet som vi hade med oss. Nån tant sa att vi inte fick göra det för att dom hade ett fik en bit bort. Vi hade med oss typ fem termosar! När jag, Matilda och Izabell sålde fika på Ica Arnö förra året fick vi in galet mycket på att sälja kaffe. Så det var lite synd.






amandacutie


bråttom!

Nu ska pappa skjutsa mig till City Gross. Hoppas det blir mycket sålt nu. Bilder när jag kommer hem!


Borås

Fredagen innan sportlovsveckan tog jag ledigt dom sista lektionerna för att åka in till stan med Lovisa och äta lunch och köpa tidning och godis för min buss till borås gick halv två. Jag kom fram vid sju tror jag. Den blev en timme försenad pga vädret. Och Ellen fick sitta flera timmar på nåt okänt ställe för att tåget inte kunde åka så hennes pappa fick hämta henne. Iallafall, när jag kom fram mötte Ellen, Tilda och Evelina mig och vi åkte och nån läskig film. På lördagen var vi på Lasergame och på kvällen gick vi på bio och såg Shutter island. Den var jättebra! Fast lite förvirrande haha, kanske jag som är trög? Vi sov typ ingenting utan låg bara och skrattade hela natten. Vi var jättetrötta på morgonen så Tilda gjorde allt för att få upp oss. Sen åkte jag hem till Nyköping. Hade en sjukt mysig helg!

Föressten finns det plats för mig och Eve på den lägerveckan vi skulle gått på som bara Ellen och Tilda hann anmäla sig till innan det blev fullbokat. Så nu ska jag och pappa omboka mig om jag lyckas övertala honom. Annars kanske det blir fullt igen och vi måste komma på samma lägervecka.












Jag har världens största smile just nu. Älskar er tjejor!


AND ACTION!











Naaaww, älskar sista bilden på min lilla hund!


Nytt hår

Jag har ju köpt löshår som ni kanske redan visste. Och klippt lugg! Inte rak, men snelugg. Så jag ibland kan ha lugg i pannan och ibland inte. Får den oftast i ögonen så det blir oftast utan lugg. Älskar mitt löshår! Det är otroligt lent och glansigt. Bara lite tunt nertill om man ska vara lite negativ. Tänkte ta bra bilder på håret imorgon för kameran är urladdad nu! Det får ni se imorgon alltså.


Hiss & Diss





Jag tycker det är galet snyggt! Vad mer ska jag skriva? Lovelovelove!








Jag älskar Sex and the city! Det är bättre än Desperate Housewives och DH är riktigt bra. Vi har hela boxen hemma och jag har fortfarande några avsnitt jag inte sett. Vi har filmen oxå som jag sett tusen gånger. Den är så sjukt rolig och bra. I sommar kommer nästa!






Sex and the city handlar ju om Carrie Bradshaw och hennes liv. I serien har hon alltid roliga outfits. Ibland är dom verkligen jättefula och ibland hur snygga som helst men det är alltid roligt att se.



Ohyes, CONVERSESKOR! Villhavillhavillha. Ska köpa till våren. För några år sen hade jag vita med svarta prickar och röda snören haha. Hothot. Iår vill jag ha vita. Passar till nästan allt och är riktigt snyggt. Tänk typ dom här skorna, några snygga mörka leggings och en snygg overzise t-shirt i maj.








Två likadana tänker jag på då. Vanliga baslinnen i samma storlek? Typiskt fjortisgrej dethär. Under har dom ett vitt linne och över ett annat linne i färg eller i svart. Man ska bara se en liten bit av det vita linnet längst ner och vid dom extremt upptryckta brösten. Vem kom på idén och varför? För att brösten trycks till mer? För att det ska bli varmare? Finns ingen förklaring. Om man absolut vill ha ett vitt linne men det är genomskinligt kan man ju ha ett vitt till under eller köpa ett som inte är genomskinligt men man har ett vitt linne under? Och det är inte snyggt!


Ögonbryn ska synas och ha form. Ögonbrynen gör en skildnad på resten av ansiktet. Ögonbryn som är helt raka, smala eller inte syns är riktigt fult. Och så finns det dom som tar bort ögonbrynen och målar dit ett par istället.






Hon uppdaterar dåligt, har slampiga kläder, gör sina äckliga poser och lägger upp bilder på henne med olika killar hela tiden. Och hon verkar vara riktigt dryg och jobbig. På många videoinlägg skriker hon hela tiden. Ändå läser jag hennes blogg. Man kan ju undra varför?


Design, klart!

Hej kära läsare. Nu har jag designat klart min blogg. Det blev struligt med bilderna jag skulle använda på den så det fick bli en header utan bilder. Enkel och fin! Rosa och vit passar lite bättre nu för det börjar bli vår.. hoppas jag iallafall. Idag var det riktigt soligt ute. Tyvärr har jag vart sjuk sen förra veckan. Jag blev magsjuk på torsdagen! Finns det nåt värre? Bara ligga och spy hela dagarna och inte ens kunna ha vatten kvar i magen i mer än fem minuter. Sen blev jag förkyld. Men nu är jag nästan helt frisk! Idag i skolan har min klass bakat i hemkunskapssalen efter skolan. Imorgon har vi delat upp oss så vi ska stå max fyra stycken på olika mataffärer i Nyköping. Vi ska sälja fika så vi får ihop lite pengar till klasskassan. Jag, Amanda, Therése och Henrietta ska stå på Citygross imorgon vid tio. Hoppas jag kan komma då, men det tror jag! :)

Haha, just nu sitter jag och tittar på Eva & Adam. Kommer ihåg när jag tittade på det när jag var mindre när det var nytt. Jag älskade det verkligen! Ska göra en Hiss & diss, lägga upp lite bilder och mer spännande sen ;)


RSS 2.0